Kunnossapito

Teiden ja pihojen ympäri vuotinen kunnossapitopalvelu

Kunnossapitoa ympäri vuoden

Teku Oy tarjoaa teiden ja pihojen kunnossapitopalvelun koko vuoden ympäri. Keväisin harjaamme katuja hiekasta ja muusta liasta puhtaaksi ja pesemme ne. Talvisin auraamme lunta teiltä ja pihoilta pois sekä teemme lumitöitä hiekoituksineen. Tarjoamme palveluitamme niin taloyhtiöiden, yritysten, yhteisöjen kuin yksityistenkin tarpeisiin.
lumenraivaus

Lumenauraus ja lumityöt

Teemme lumenauraukset ja lumityöt tehokkaasti, jotta vältytään vaaratilanteilta liikenteessä. Pidämme tiet ja pihat puhtaina, jotta liikkuminen onnistuisi esteettömästi ja turvallisesti. Suoritamme lumenauraus ja lumitöitä teillä ja teollisuushallien, taloyhtiöiden ja omakotitalojen piha-alueilla. Kattavan kalustomme ja tehokkaiden työmiestemme ansiosta lumityöt hoituvat luotettavasti. Kutsu meidät siis paikalle, jos liiallinen lumi vaikeuttaa tai on haitaksi sitä käyttäville ihmisille.

Katujen harjaukset ja pesut

Keväisin lumien sulettua teemme myös katujen puhdistuksia ja harjauksia. Lumen sulattua tienpinnoille jää usein pyörimään soraa, kiviä ja pölyä. Hiekka ja sora auttavat talvella lisäämään renkaiden pitoa, mutta kesällä ne vaikuttavat päinvastoin vähentämällä pitoa. Puhdistamme kulkuväylät keväisen siisteiksi harjaamalla ja pesemällä talven hiekkajäämistöt pois.